Wij beschikken over moderne en professionele apparatuur, waarmee we het door u gevraagde resultaat kunnen bereiken. Uiteraard voldoen wij aan alle milieu-eisen. Ons bedrijf is daarbij zeer milieubewust. Er wordt optimaal omgesprongen met grondstoffen en afval waardoor de milieubelasting tot een minimum beperkt blijft.

Wij werken onze producten kwalitatief goed af. Kwaliteit en het nakomen van afspraken staan hoog in het vaandel bij ikwileenkast.nl. Kwaliteit staat hierbij ten allen tijde voorop, tegen een overigens vriendelijke prijs/prestatie verhouding.

ikwileenkast.nl rekent het tot zijn voornaamste taak om van het spuitwerk een “plaatje” te maken. Praktisch gezien betekent dit dat er extra veel aandacht wordt besteed aan voldoende lagen. Dit betekent dus ook dat er nooit “haperingen” vertoont zullen worden en voldoende tijd krijgt om uit te drogen. Of het nu gaat om kleine of grote series in lak -of spuitwerk. Op vrijwel elke wens hebben wij ook een antwoord.

“ikwileenkast.nl is de plek voor uw professionele afwerking van uw product”

Kleuren

ikwileenkast.nl beschikt over een eigen kleurenmengsysteem. Met ons eigen mengkast kunnen wij meer dan 20.000 verschillende kleuren maken. Hierdoor zijn wij in staat de door uw gewenste kleur in eigen beheer te ontwikkelen. Uiteraard garanderen wij u samen met onze leverancier, dat de afwerking voldoet aan de geldende technische normen. Tevens beschikken wij over een hoogwaardige polijstmachine. Wij zijn altijd bezig om de kwaliteit nog meer te optimaliseren.