ikwileenkast.nl is een meubelmakerij- en spuiterij en interieurbouwer die sinds 1999 met passie een oud ambacht uitvoert. Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met eersteklas machines en materialen, een eigen spuitcabine en hooggekwalificeerde vakmensen, staan garant voor ongewone klasse.

Met onze kennis, vakmanschap, creativiteit geven we optimaal vorm aan de wensen van opdrachtgevers. ikwileenkast.nl ontwerpt en produceert meubels en interieurs op maat voor bedrijven, particulieren en architecten, Wij doen dat volgens uw eigen ideeën en wensen of aan de hand van uw eigen ontwerp.

Creativiteit, vakmanschap en passie staan bij ikwileenkast.nl hoog in het vaandel, evenals een hoge kwaliteit van de producten die wij maken. Of u nu hecht aan degelijkheid, functionaliteit, exclusiviteit of alle drie verenigd wilt zien: een oplossing op maat is er altijd. De mogelijkheden bij ons zijn vrijwel onbeperkt, maatwerk is onze standaard. In alle gevallen kunt u vanaf het eerste idee tot ver na de levering vertrouwen op de deskundigheid en service van ikwileenkast.nl. Wij brengen uw wensen en ideeën graag tot uitvoering.